Over mij

Ik adviseer je zakelijk. Heel persoonlijk.

Ik adviseer je zakelijk. Heel persoonlijk.

Sinds 1994 ben ik actief in de financiële dienstverlening. Als je een beroep op mij doet, breng ik een flinke rugzak mee aan kennis en ervaring. En niet alleen op het gebied van verzekeringen.

Hoewel mijn focus nu volledig ligt op ondernemersverzekeringen, ben ik tijdens mijn loopbaan ook actief geweest als zakelijk financier, risicoanalist, financieel planner en pensioenadviseur. Ik heb gewerkt voor administratie- en accountantskantoren en bekende Nederlandse banken. Van die extra kennis laat ik jou profiteren waar dat maar kan. Mijn complete cv zal ik je verder besparen, dat lees je hier.

Brede financiële gesprekspartner

Voor ondernemers ben ik graag een brede financiële gesprekspartner. Vertel me vooral wat je bezighoudt of misschien wel uit je slaap houdt. Ook als dat niet direct met verzekeringen te maken heeft. Als ik het antwoord op jouw vragen zelf niet weet, dan schakel ik mijn professionele netwerk in dat ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd. Zo werk ik bijvoorbeeld nauw samen met financieel planner Natasja Driessen (Belief) en hypotheekadviseur Dennis Klop (Geld & Woning).

Klaar voor continuïteit?

Het eerste contact leg je hier.
De eerste kennismaking is bij jou.