MKB

Hart voor mkb-ondernemers met passie

Hart voor mkb-ondernemers met passie

Het midden- en kleinbedrijf is breed. Zolang ik een ondernemer voor me heb die met passie en professionaliteit zijn bedrijf runt, maakt de branche mij eerlijk gezegd niet zo veel uit. Natuurlijk heb ik voorkeuren. Ik kom graag bij productiebedrijven waar iets tastbaars wordt gemaakt. Die dynamiek in zo’n omgeving fascineert me. Maar ook in de gezondheidszorg ben ik goed bekend. Ik heb veel ervaring en affiniteit met het werk van beroepsgroepen zoals huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten.

Focus op het ondernemerschap

We wonen in een land waarin je als ondernemer aan nogal wat regels moet voldoen. Terwijl jij niets liever doet dan focussen op dát waarmee je echt het verschil maakt: jouw ondernemerschap. Gelukkig hoef je over een onderwerp als ‘verzekeringen’ zelf niet alles te weten. Of je nu 25 man personeel hebt of als zelfstandige zonder personeel actief bent: ik help je met het waarborgen van de continuïteit van je bedrijf en je inkomen.

Voldoe je aan de voorwaarden?

In de persoonlijke gesprekken die wij misschien gaan hebben, gooi ik de nodige balletjes op. Ik prikkel je om goed na te denken over bepaalde zaken. Heb je bijvoorbeeld een RI&E? Hoe zit het met je verzuimbeleid? Heeft je personeel de juiste certificaten om bepaald werkmaterieel te gebruiken? Wat staat er in je CAO?

Wat dat met verzekeren te maken heeft? Alles. Sla de kleine lettertjes van een gemiddelde polis er maar eens op na. Voldoe je niet aan de voorwaarden, dan is er geen dekking in geval van een calamiteit. Jou daarop wijzen en daar samen over sparren, ook dat hoort voor mij standaard bij het werk van een verzekeringsadviseur.

Klaar voor continuïteit?

Het eerste contact leg je hier.
De eerste kennismaking is bij jou.